Café ' t Mandje Bet van Beeren
 
   
 

Foto archiefTeken ons gastenboekGreet van Beeren

Vitrine. Bijzondere voorwerpen en hun verhaal.Steun Stichting Vrienden van Café 't Mandje - Bet van BeerenMail voor info over feestjesTante Bet's bierkeus van Brouwerij de Prael. Wisselend op tap.

EvenementenRoutecontact

In 2012 bestaat Café ’t Mandje 85 jaar.

 Ter ere van dit jubileum zal er een fotoboek uitgegeven worden, waarin ook onbekende foto’s, uit het enorme archief dat Greet en Bet van Beeren nalieten, zullen verschijnen.

 De redactie is op zoek naar anekdotes over tante Bet en tante Greet.Deze anekdotes zullen als korte statements in het boek opgenomen worden. Er worden geen namen bij vermeld. Ook foto’s waarvan wij het bestaan niet kennen zijn welkom.

 Heeft u zelf herinneringen of kent u mensen die vroeger in het café kwamen en die tante Bet en tante Greet hebben meegemaakt? Vraag of ze willen meewerken aan het jubileumboek.

 Bijdragen kunnen aangemeld worden via e-mail...

 Verder kan zo’n jubileum niet zonder feest natuurlijk!

De voorbereidingen zijn begonnen. Het programma zal binnenkort gepubliceerd worden.

 Het feest -maar dat bent u inmiddels van ons gewend-,  zal niet alleen over dansen, drinken en feesten gaan… We bestrijken de hele geschiedenis van het café en tegelijkertijd de geschiedenis van de homobeweging, hiv/soa etc.

 We houden u op de hoogte.

Tante Bet tijdens een van de vele voorgaande jubilea.
Meld je aan voor de mailinglijst van Café 't Mandje

2012: Café 't Mandje bestaat dan 85 jaar.